Selamat datang ke ruangan Gambar, Cerita Panas & Muat Turun 3GP Melayu



Sambil cium tu tangan kawan aku masuk dalam tudung labuh awek ni.

Diramas-ramas tetek awek ni.

Kawan aku cuba tanggalkan tudung labuh awek ni, tapi awek ni tak bagi
lak. "Senang nak lari kalau kantoi nanti" kata awek ni. Kawan
aku pun
tak kisah la. Diangkat tudung awek ni keatas. Tersembullah tetek awek
ni yang tegang dan keras dengan puting yang dah terjojol. Tangan awek
ni lak dah berani sungguh. Dikeluarkan batang kawan aku. Di lancapkan
batang yang keras tu. Sambil sekali-sekala ramas-ramas biji btg
kawan aku.

Anda mencari kat search enjin keyword 3GP, awek tudung, blue, burit, cipap, jubur, lucah, memantat, pantat, romen tapi termasuk kat blog ni????

Jumlah Hits terkini carian lucah dilaman ini sejak 2 May 2010 adalah:






Jika ada maklumat aktiviti laman lucah sila emailkan dan kami akan updatekan.

Sila Emailkan kepada: lamanlucah@gmail.com

* Segala komen atau aduan adalah
Anonymous Users

www.bro30.com

Labels: , , , , , , , , , , , ,

Status - (LAMAN tersebut telah dibuang setelah aduan dibuat)
Posisi: Founder Website Lucah Tempatan
Keuntungan website: Membuat pendapatan dengan menjadi publisher meletak Iklan bagi mendapat wang.

Creation Date: 30-Jul-2008
Expiration Date: 30-Jul-2010
bro30.com@gmail.com

Comments (6)

pukimak punya website..lu punya pasal awek aku dah popular tayang nenen dia kat tenet.

memang bagus sekali ditutup.

salam macammana nak block pc dr tengok web lucah

http://MegaStoon.Com/?share=64640 http://sms.megastoon.com/sms.php?share=64640,laman web yang anda pasti ingin cari,hanya tekan link diatas..anda akan nampak segalanya

Dh awek ko mempuki dh x brtmpt gile

Post a Comment