Selamat datang ke ruangan Gambar, Cerita Panas & Muat Turun 3GP Melayu



Sambil cium tu tangan kawan aku masuk dalam tudung labuh awek ni.

Diramas-ramas tetek awek ni.

Kawan aku cuba tanggalkan tudung labuh awek ni, tapi awek ni tak bagi
lak. "Senang nak lari kalau kantoi nanti" kata awek ni. Kawan
aku pun
tak kisah la. Diangkat tudung awek ni keatas. Tersembullah tetek awek
ni yang tegang dan keras dengan puting yang dah terjojol. Tangan awek
ni lak dah berani sungguh. Dikeluarkan batang kawan aku. Di lancapkan
batang yang keras tu. Sambil sekali-sekala ramas-ramas biji btg
kawan aku.

Anda mencari kat search enjin keyword 3GP, awek tudung, blue, burit, cipap, jubur, lucah, memantat, pantat, romen tapi termasuk kat blog ni????

Jumlah Hits terkini carian lucah dilaman ini sejak 2 May 2010 adalah:






Jika ada maklumat aktiviti laman lucah sila emailkan dan kami akan updatekan.

Sila Emailkan kepada: lamanlucah@gmail.com

* Segala komen atau aduan adalah
Anonymous Users

www.myscandalcollection.net

Labels: , , , , , , , , , , , ,

MYSCANDALCOLLECTION.NET SITE INFORMATION

LAMAN TELAH DI BLOCK OLEH ISP MALAYSIA

Website Lucah Tempatan - * http://www.myscandalcollection.net
Keuntungan website: Membuat pendapatan dengan menjadi publisher meletak Iklan lucah bagi mendapat wang.
Status provider domain: * Hostgator.com
Status hosting: Share/vps server




SELEPAS ADUAN DIBUAT:


$$$$ Jadi marilah sama-sama memberi sokongan supaya website diatas di blok sama sekali di malaysia seperti mana laman lucah redtube.com yang telah diblok. $$$$

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

REGISTRY WHOIS FOR MYSCANDALCOLLECTION.NET

REGISTRY WHOIS FOR MYSCANDALCOLLECTION.NET

Domain Name: myscandalcollection.net

Registrar: DOTSTER, INC.
Whois Server: whois.dotster.com
Referral URL: http://www.dotster.com
Status: OK

Expiration Date: 2011-01-09
Creation Date: 2010-01-09
Last Update Date: 2010-01-10

Domain Services Provided By:
domain.com, support@support.domain.com
http://www.domain.com

Registrant:
bakon ghost
kasigui
kota kinabalu, 88450
MY

Registrar: DOTSTER
Domain Name: MYSCANDALCOLLECTION.NET
Created on: 09-JAN-10
Expires on: 10-JAN-11
Last Updated on: 09-JAN-10

Administrative, Technical Contact:
ghost, bakon bakon_ghost@yahoo.com
kasigui
kota kinabalu, 88450
MY
60168232424


Domain servers in listed order:
NS2299.HOSTGATOR.COM
NS2300.HOSTGATOR.COM

End of Whois Information

Comments (10)

padan muka ekau myscandal...nyukahkan eden jooo

macam2 la budak zaman sekarang nie, tapi nak salah kn diaorg bulat2 pun x leh gak kn

benda ni wt mcmaner pn sme je..internet worldwide..nk sekat block je internet..brula btol2 nk buat..buat separah ati smpi ble la..adoi..mudah ditipu oleh pihak x bertanggungjawab..dari layan internet,baik check channel tv..2 punca segALANYER

mcm mana nak report ya

dah dapat web lain!! haha

Hah,rasa kan ko.. tros x leyh tgk lucah.. xD padan muka..

3gpking.com

apa laman web baru..?????

apa laman web baru..???

nie dia. http://nicezones.blogspot.com

Post a Comment